Bestuur XV

De bestuursleden van bestuur XV stellen zich hieronder voor.

Bas Buitelaar

Voorzitter Bestuur 15

Sinds januari 2022 ben ik voorzitter van het 15e bestuur van Subliem. Het is mijn taak om alles binnen de vereniging te overzien en te begeleiden. Ik zit de wekelijkse bestuursvergaderingen voor en ben aanwezig tijdens de vergaderingen met andere partijen van de VU zoals het faculteitsbestuur of de universitaire studentenraad. Het is mijn taak om tijdens officiële gelegenheden de hele vereniging te vertegenwoordigen.

Voor vragen of contact ben ik te bereiken via voorzitter@subliem-vu.nl.

Lune van Zwolle

Secretaris Bestuur 15

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van de post en de mail, en de correspondentie die hierbij komt kijken. Daarnaast is het mijn taak om te notuleren tijdens vergaderingen en de notulen van de Algemene Ledenvergadering te verwerken. Een belangrijke taak is verder het up to date houden van het ledenbestand en de mailinglijsten. Denk vooral aan het verwerken van nieuwe leden of het verwijderen van de oud-leden, zodat de mailtjes naar de juiste mensen verstuurd worden.

Voor vragen of contact ben ik te bereiken via secretaris@subliem-vu.nl.

Matilde Haan

Penningmeester Bestuur 15

Als penningmeester houd ik sinds januari 2022 alle financiële zaken binnen de vereniging op orde. Dat betekent dat ik aan het begin van het jaar een begroting op stel en dat ik de rest van het jaar bezig ben om te zorgen dat men zich daar zo goed mogelijk aan houdt. Daarbij is het heel belangrijk dat alle in- en uitgaven netjes bijgehouden worden in een boekhouding waar alle bonnen, facturen, incasso’s en afschriften in terug te vinden zijn.

Voor vragen of contact ben ik te bereiken via penningmeester@subliem-vu.nl.

Megan Knape

Commissaris interne betrekkingen en introductie Bestuur 15

Als Commissaris interne betrekkingen en introductie ben ik, zoals de naam al zegt, verantwoordelijk voor de gehele introductieperiode voor onze studie. Daarnaast zorg ik voor een goede communicatie met de sectie en ben ik verantwoordelijk voor de ledenkamer.

Voor vragen of contact ben ik te bereiken via intern@subliem-vu.nl.

 

 

Maede Samiei

Commissaris externe betrekkingen en carrière Bestuur 15

Als Commissaris Extern ben ik verantwoordelijk voor het creëren van een toekomstperspectief voor de SBI’ers. ik ben het gezicht van Subliem naar bedrijven toe. Samen met de Commissie Externe Betrekkingen (CEB) zorg ik ervoor dat Subliem genoeg sponsorgeld binnen krijgt. Hierbij bied ik bedrijven de gelegenheid om in contact te komen met onze studenten, en vice versa. Dit wordt gedaan middels diverse evenementen, waaronder het grootste evenement dat door Subliem in het leven is geroepen: de Innovation Career Day (ICD).

Voor vragen of contact ben ik te bereiken via extern@subliem-vu.nl.