Subliem is de studievereniging van de bachelor en master Science, Business and Innovation, ook wel SBI genoemd. SBI is een interdisciplinaire studie die alleen aan de VU wordt aangeboden. We zijn gehuisvest aan de Faculteit Exacte Wetenschappen (FEW), maar volgen eveneens vakken aan de Faculteit Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde (FEWEB) en de Faculteit Sociale Wetenschappen (FSW). Kortom, als SBI’er word je opgeleid om bruggen te slaan tussen de verschillende vakgebieden, waardoor een geheel nieuwe discipline ontstaat.

Subliem bestaat sinds 2007, en is sindsdien in rap tempo gegroeid. We organiseren verschillende activiteiten voor onze leden, zowel op recreatief als educatief gebied. Bij recreatieve activiteiten valt te denken aan het gala, paintballen, kerstdiner, grote feesten, wintersport, Sublieme borrels etc. Op deze manier krijg je naast je studie genoeg gelegenheid om te ontspannen! Ook studiegerelateerde activiteiten zijn in trek bij onze studenten. Er worden symposia, masterclasses en seminars over uiteenlopende onderwerpen georganiseerd. Subliem organiseert jaarlijks een studiereis voor haar derdejaars. Ten slotte houden we ieder jaar een Innovation Career Day, waar interactie tussen de studenten en bedrijven gecreëerd en verbeterd wordt. Al deze activiteiten zijn geheel vrijblijvend om aan deel te nemen.

Als Subliemer ben je welkom in de Subliem-kamer, waar je tussen de colleges door je tijd door kunt brengen, muziek kunt luisteren, je tosti kunt afbakken of tegen een studentenprijs fris of een snack kunt kopen. Subliem behartigt de belangen van haar leden en komt op voor hun rechten. Daarnaast ontvang je door lid te worden van de studievereniging korting op je studieboeken. Voor vragen kun je altijd in Subliem langskomen, WN-P004, of mailen naar bestuur@subliem-vu.nl.

Je bent niet ingelogd.