Innovation Study Trip

Sinds 2010 wordt er ieder jaar een Innovation Study Trip georganiseerd door Subliem. Bestemmingen waar we in het verleden naar toe zijn gegaan zijn:

• Boston en NY, Verenigde Staten (2010)
  • Oslo, Noorwegen (2012)
  • Mumbai, Pune en Hyderabad, India (2013) (lees het verslag in uitgave 6.1 van Subtiel)
  • San Francisco & Silicon Valley, Verenigde Staten (2014) (bekijk de promo video en after movie van de Innovation Study Trip 2014)
  • Rio de Janeiro (2015)
  • Seoul (2016)
  • Tel Aviv (2017)
  • Bangalore (2018)
De commissie is momenteel druk bezig met het plannen van de volgende reis.

De IST commissie bestaat uit:

• Marnix Jilderda (bestuursverantwoordelijke)
  • Silvana Alvarez (voorzitter)
  • Emmanuele Afriyie (vice-voorzitter)
  • Sara Bleeker (secretaris)
  • Rafi Senden (penningmeester)
  • Kevin van Vliet

Partner: Water4CPT

De IST kondigt met trots zijn samenwerking aan met Water4CPT. Leer over hun missie via deze pdf, en check hun introductievideo op YouTube.

Water4CPT beschermt kwetsbare gemeenschappen in Kaapstad die weinig tot niets hebben. Ook zetten ze zich in voor het verduurzamen van het water gebruik in Kaapstad, zodat Kaapstad langer gebruik kan maken van hun al geringe watervoorziening. Water4CPT is een non-profit organisatie en is daarom altijd op zoek naar nieuwe donaties. Ga naar hun website en doneer nu!

Ook zijn ze altijd op zoek naar vrijwilligers voor drie maanden of langer. Heb je altijd al vrijwilligers werk willen doen, is dit de juiste organisatie!