MediaCie

De MediaCie brengt vier keer per jaar de Subtiel uit, het verenigingsblad van Subliem. Altijd zijn de redacteuren van de Subtiel op pad om de Sublieme leden te voorzien van de leukste nieuwtjes en leesmateriaal voor in de pauzes. De MediaCie maakt en onderhoud daarnaast de website van Subliem. De inhoud, de structuur en het onderhoud houdt de MediaCie nauwlettend in de gaten. Ook snuffelt de MediaCie het meest nieuwe SBI-nieuws van de dag op om dit beschikbaar te stellen voor alle leden via de nieuwsbrief. Bovendien is de MediaCie verantwoordelijk voor het design van het promotiemateriaal voor Subliem. In 2013 is het posterprotocol opgezet door de leden van de MediaCie, zo garanderen wij dat onze posters op tijd worden aangeleverd en de communicatie met een aanvrager goed verloopt. Daarnaast is de MediaCie tijdens ieder evenement van Subliem aanwezig om mooie foto’s te maken. Ze gaan naar iedere borrel, educatieve activiteit, reis en feest om de mooiste momenten op de gevoelige plaat vast te leggen. De MediaCie bestaat uit:

• Henning Huigen (bestuursverantwoordelijke)
  • Jasper Ramaekers (voorzitter)
  • Laurian Wannee (secretaris)
  • Maartje van Asselt
  • Ruben Clerc
  • Philip van der Hoek
  • Mikel Palokaj
  • Mark Ruigrok
  • Nadine Storms

Als je nieuws hebt voor in de Subtiel, een foto wilt delen, mail het dan naar ons en wij zorgen dat het nieuws naar buiten wordt gebracht! Je kunt contact opnemen met de MediaCie via mediacie@subliem-vu.nl.