Beste Subliemers,

Zoals jullie onderhand wel hebben gemerkt komt het allereerste Lustrum van Subliem snel dichterbij! De kaartverkoop is al in volle gang, mocht je nog geen passe-partout of kaartje gekocht hebben, hieronder waarom je dat snel moet doen:

 

Openingsborrel (woensdag 14 november – vanaf 17.00)
We beginnen het lustrum met een borrel, waarop we gaan toasten op het vijfjarig bestaan. Er zal gezorgd worden voor een glas champagne en hapjes, verder is het een borrel zoals jullie van ons gewend zijn. Locatie: Subliem.

 

Schaatsen (vrijdag 16 november – 17.30 verzamelen in Subliem)
Op deze dag gaan we alvast oefenen voor de Elfstedentocht! Eten en schaatshuur is inclusief. Locatie: Jaap Edenbaan.

 

Innovation Career Day (maandag 19 november )
De Innovation Career Day (ICD) is een carrièredag speciaal voor SBI’ers. Het hoofddoel van de ICD is persoonlijk contact tussen bedrijven en studenten. Ik als student wil graag weten waar ik straks kan starten, en de bedrijven willen weten of jij dé man/vrouw bent die zij straks moeten hebben.

 

Karaokeavond (woensdag 21 november – 20.00-01.00)
Deze avond zullen we uit gaan zoeken hoe het met de zangtalenten van de Subliemers is gesteld. De Bamboo Bar (omgeving Leidseplein) is voor ons afgehuurd, zodat de valse noten binnen de muren van de vereniging blijven.

 

Crazy 88 (zaterdag 24 november – 13.00-17.00)
De naam zegt het al, dit wordt een knotsgekke dag met 88 nog gekkere opdrachten. Een strijd om eeuwige roem, glorie en een sublieme prijs zal deze dag losbarsten. Opgeven kan in teams van maximaal 6 personen.

 

Educatieve Activiteit (maandag 26 november – vanaf 13.00)
We zullen een bezoek brengen aan een innovatief bedrijf. Verdere info over deze dag zal later volgen.

 

Jongens- en meisjesdag (27 november – 15.00-17.00, daarna eventueel na borrelen)
Een van de hoogtepunten van het lustrum! De dames zullen tijdens een twee uur durende workshop paaldansen de meest sexy work-out van hun leven gaan doen. De heren mogen hier helaas geen toeschouwer van zijn, maar gaan hun pokerface oefenen en dit in de praktijk brengen tijdens een afsluitend pokertoernooi (met prijs!).

Naderhand zullen de jongens en meiden elkaar ontmoeten in de stad, er is mogelijkheid om samen te eten en onder genot van een borrel bij te komen van de nieuwe ervaringen. Voor de eerstejaars die practicum natuurkunde hebben, word wat geregeld!

 

Eindfeest (donderdag 29 november – opstappen om 21.30 bij centraal station)
Zoals de geruchten al deden vermoeden, zal het eindfeest op een hele bijzondere locatie plaatsvinden! We gaan het IJ laten kolken als nooit te voren met onze moves op de afgehuurde partyboot!