Bedrijven & Carrière

Buiten het feit dat er bij Subliem veel leuke gezelligheidsactiviteiten worden georganiseerd houdt Subliem zich ook bezig met de toekomst van haar leden. Samen met bij SBI passende bedrijven worden er jaarlijks carrière evenementen, in-housedagen en workshops georganiseerd. Daarnaast is Subliem de broedingsplaats voor een aantal (succesvolle) ondernemers geweest. Over onze sponsoren, evenementen, ondernemers en awards op carrièregerichte pagina meer informatie.

Innovation Career Day

De Innovation Career Day is het grootste carrière gerelateerde evenement wat Subliem organiseert. Dit jaarlijks terugkerend evenement is dé kans voor onze leden om in aanraking te komen met een breed scala aan innovatieve bedrijven uit verschillende branches.

SBI in cijfers

Hoewel het moeilijk is om de studie SBI volledig te kwantificeren, hieronder een aantal key facts omtrent de leden van onze vereniging en hun verdiensten in de arbeidsmarkt. 

Stages/jaar

Bedrijven opgericht

Carrière Events

Netwerk borrels

Meer over bedrijven & carrière binnen de vereniging S.V. Subliem

Research & Awards

De Analytics & Innovation Career Fair is net zoals de ICD een interactieve carrièrebeurs met lunch in combinatie met workshops, seminars en businesscases

Sublieme Sponsoren

Zonder actief netwerk zou een vereniging als Subliem niet kunnen voortbestaan. 

Ventures

Ondernemen zit Subliem in het bloed. het kenmerk ondernemerschap komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Er zijn in het relatief korte bestaan van de vereniging al vele succesvolle ondernemingen ontstaan.