Externe Betrekkingen

Naast de gezellige activiteiten worden bij Subliem ook carrièregerichte activiteiten georganiseerd. De CEB onderhoudt in samenwerking met de Commissaris Externe Betrekkingen & Carrière het actieve en passieve netwerk. Het hoofddoel is om Subliemers te ondersteunen bij het opbouwen van een netwerk en inzicht te geven in de arbeidsmarkt. Workshops, seminars, en de jaarlijkse Innovation Career Day moeten hieraan bijdragen.

De Commissie Externe Betrekkingen bestaat uit

Stan van Bladel (bestuursverantwoordelijke)
Rick van Beek (voorzitter)
Jasmijn Tangelder (penningmeester)
JJeroen de Visser (secretaris)

Joep Veldhuis
Helen Verkade
Bo van Beest
Zeb Aksular

 

 

 

Greep uit de succesvolle events van de CEB door de jaren heen:

Innovation Career Day

In November vindt het grootste carrière evenement van Subliem plaats. Ongeveer 15 bedrijven presenteren zichzelf op de bedrijvenmarkt, er vinden workshops plaats en studenten komen op deze manier in contact met het bedrijfsleven.

Analytics and Innovation career Fair

Samen met de studenten van Business Analytics organiseert Subliem jaarlijks een carrière event. Verschillende bedrijven geven hier workshops en presenteren zich hier voor zowel Science, Businessn and Innovation als Business Analytics studenten.

Inhousedagen

Subliem organiseert verschillende inhousedagen bij grote bedrijven zoals Accenture, Kempen, Deloitte en Van de Bron. Tijdens deze Inhousedagen komen de studenten in contact met het bedrijfsleven.

Sponsordeals

Veel bedrijven zijn op zoek naar studenten die het interessant vinden om binnen hun bedrijf werkzaam te worden. De Commissie Externe Betrekkingen brengt deze bedrijven met de studenten in contact door bijvoorbeeld vacatures te plaatsen op onze social media kanalen.