SBI Ventures

Ondernemen zit Subliem in het bloed. het kenmerk ondernemerschap komt natuurlijk niet uit de lucht vallen. Er zijn in het relatief korte bestaan van de vereniging al vele succesvolle ondernemingen ontstaan. Deze ondernemingen lopen uiteen van innovatieve tech-startups, consultants en zelfs een aantal kledinglijnen. Dit bewijst maar eens weer dat onze leden van alle markten thuis zijn en hun kansen grijpen. Het ondernemerschap wordt ook door Subliem gestimuleerd middels de ConnecCie, waar onze leden een constructief proces doorlopen met het doel om hun eigen onderneming te starten.

Bhupinder Singh

Bhupinder Singh

Vuetnam, B&E, Marveltest

SBI is ontzettend belangrijk voor mij als ondernemer geweest. Als bestuurder van de studievereniging hadden we een ruime en gedurfde visie op wat studenten moesten leren en daarnaast leerde ik veel over het echte bedrijfsleven. SBI is een academische studie met een sterk pragmatische kant. Ik kon direct veel toepassen in mijn ondernemingen. Als SBI-er ontwikkel je een ruime blik en dat generalisme maakt je uniek in een bedrijfswereld met specialisten.

Rorik de Boer

Rorik de Boer

B&E, R&M Blockchain Company

Al leek het bij aanvang van mijn eerste studiejaar nog ver weg, ik kwam er al snel achter dat ik graag een eigen onderneming uit de grond wilde stampen. Subliem, met al haar enthousiaste leden, bleek de perfecte broedplaats voor mijn ideeën. Ondertussen een paar jaar verder loopt mijn bedrijf op rolletjes en probeer ik andere startende studenten te ondersteunen.

Mikel Palokaj

Mikel Palokaj

R&M Blockchain Company, AcaBoo

Van jongs af aan ben ik altijd wel een ondernemend type geweest; van snoep verkopen op het schoolplein naar een Beerpong bedrijf tot een Italiaans delicatesse importbedrijfje. Gewoon proberen, op je gevoel afgaan en kijken waar het schip strand was het motto.
Tijdens SBI heb ik geleerd om naar ondernemen en innovatie te kijken als een wetenschap, net zoals exacte wetenschap: Theorie & een gestructureerde aanpak! For me, this toolkit provided acts as an enabler for future succes.

Meer over bedrijven & carrière binnen de vereniging S.V. Subliem

Health & Tech Day

De Health & Tech Day is net zoals de ICD een interactieve carrièrebeurs met lunch in combinatie met workshops, seminars en businesscases

Sublieme Sponsoren

Zonder actief netwerk zou een vereniging als Subliem niet kunnen voortbestaan. 

ICD

De Innovation Career Day is het grootste carrière gerelateerde evenement wat Subliem organiseert.