Lid worden

Waarom lid worden bij Subliem?

Lid worden bij een studievereniging heeft veel ‘standaard’ voordelen, zoals korting op je boeken, een netwerk waar je je op kunt beroepen en een plek in de VU waar je bij elkaar kunt komen voor een hapje en een drankje.

S.V. Subliem organiseert en faciliteert naast deze voordelen nog een breed scala aan sociale, carrière gerichte en studiegerichte activiteiten om je studie makkelijker en vooral een stuk leuker te maken.

%

Korting op je studieboeken

Carrière evenementen per jaar

Reizen per jaar

Borrels per jaar

Inschrijfformulier S.V. Subliem

Akkoord algemene voorwaarden en privacy statement

Akkoord Machtiging

Meldingen via WhatsApp

12 + 15 =

Vragen

Voor vragen over je lidmaatschap, opzeggen, of andere vragen met betrekking tot je inschrijving, kun je ons bereiken via secretaris@subliem-vu.nl.

Lidmaatschappen

Er zijn verschillende lidmaatschappen af te sluiten met Subliem. Voor het overzicht staan ze hier op een rijtje.

Gehele bachelor: het meest voorkomende lidmaatschap, met deze selectie blijf je lid van Subliem tot en met het afronden van je bachelor. Bij deze kosten zit een tag om mee te betalen in Subliem inbegrepen. De kosten van dit lidmaatschap bedragen eenmalig €42,-.

Gehele master: met dit lidmaatschap word je lid vanaf je master of pre-master. Dit lidmaatschap behoud je dan tot en met het afronden van je master. Bij deze kosten zit een tag om mee te betalen in Subliem inbegrepen. De kosten van dit lidmaatschap bedragen eenmalig €13,50.

Alumni lidmaatschap: Het is mogelijk om na je afstuderen lid te blijven van Subliem. Hiermee steun je de vereniging, word je uitgenodigd voor de reünie en krijg je elk jaar een kleinigheidje van Subliem. Dit lidmaatschap is een abonnement van €11,25 per jaar. Dit is dus doorlopend. Opzeggen kan altijd, het incassomoment is in eind november. Bij opzegging ná het incassomoment ben je nog alumni-lid tot het jaar erop.

1 jarig lidmaatschap: het is ook mogelijk om voor één jaar lid te worden van Subliem. Bij deze kosten zit een tag om mee te betalen in Subliem inbegrepen. De kosten van dit lidmaatschap bedragen eenmalig €19,-.