De (pre-)master SBI

Voor de (pre-)masters

Allereerst een groot welkom voor alle (pre-)master studenten die vanuit een andere studie zijn overgekomen! Voor velen zijn de kanalen van Subliem niet duidelijk en vandaar dat we het hier voor jullie uitleggen. Subliem is er niet alleen voor de bachelor, maar juist ook voor de master van SBI. Lid worden voor je gehele master kost slechts €10,50 + €2,50 voor een tag om snacks en drankjes te halen bij Subliem op de VU. Ditzelfde bedrag geldt voor de pre-masters en dit loopt dan door voor je hele master. Inschrijven kan bij lid worden.

Bij Subliem krijg je toegang tot meerdere carrière evenementen zoals de Health and Tech Day en ICD. Daarnaast zijn er ook nog andere activiteiten waar aan je deel kan nemen, zoals barbecues, borrels en diverse uitstapjes. Voor de masters is er zelfs een aparte commissie, de MasterCie, waar je bij kunt om te helpen met de organisatie van deze activiteiten.

Over Subliem zelf

S.V. Subliem is de studievereniging van Science, Business and Innovation. Studieverenigingen zijn er om de studenten te ondersteunen tijdens hun studie en tevens sociale en educatieve evenementen te organiseren.

Aangezien SBI een relatief kleine studie is, is Subliem ook een redelijk kleine en daarmee hechte vereniging.
Desalniettemin is Subliem een zeer actieve vereniging met veel en goedbezochte activiteiten. Door veel met je medestudenten om te gaan wordt je studie vanzelf leuker en makkelijker.

Master introductie

Dit jaar worden er ook drie introductiedagen speciaal voor master studenten georganiseerd. Deze zullen plaatsvinden in de eerste collegeweek op woensdag 8, donderdag 9 en vrijdag 10 september. Tijdens deze dagen leer je je medestudenten kennen tijdens allerlei verschillende activiteiten. 

De introductie was een groot succes, dank allemaal voor jullie enthousiasme! 

Subliem groepen

Subliem groepen

Communicatie en updates

Voor communicatie van alle evenementen, discussies over vakinhoud en vragen onderling, gebruikt Subliem verschillende kanalen om te communiceren.

Onder andere whatsapp groepen per jaar, van de hele vereniging en actieve leden.
Daarnaast gebruiken we Facebook, Dropbox en Instagram voor het delen van content, studiematerialen en evenementen.

Inschrijven

Inschrijven

Online, tijdens boekenverkoop

Sinds dit jaar is het mogelijk om je online in te schrijven bij S.V. Subliem. Hiermee verkrijg je je recht op korting op boeken, toegang tot alle evenementen en alle andere voordelen die door de vereniging worden gefaciliteerd.

 

Handige contactpersonen

Handige contactpersonen

Voor studie en studievereniging

Hieronder een overzicht van contactgegevens die handig zijn om bij de hand te hebben bij aanvang van de studie:

Marije de Roos, Studieadviseur SBI
m.r.de.roos@vu.nl
Marlous Blankesteijn
Master coördinator SBI
m.l.blankesteijn@vu.nl
Els Kroezinga, Stage-coördinator SBI
sbi-internships@vu.nl

S.V. Subliem
bestuur@subliem-vu.nl

Meer over Subliem en wat Subliem te bieden heeft

Bedrijven en Carrière

De Analytics & Innovation Career Fair is net zoals de ICD een interactieve carrièrebeurs met lunch in combinatie met workshops, seminars en businesscases

De Ledenkamer

Het Groene Hart van de VU is een plek voor Subliemers en hun behoefden, ontdek meer over de LedenKamer

Het Eerste Jaar SBI

Het Eerste Jaar van SBI zit vol nieuwe ervaringen en nieuwe vakken. Leer meer over het Eerste Jaar van SBI