Bestuur XIII

De bestuursleden van bestuur XIII stellen zich hieronder voor.

Jenny Smit

Voorzitter Bestuur 13

Sinds januari 2020 ben ik voorzitter van het 13e bestuur van Subliem. Het is mijn taak om alles binnen de vereniging te overzien en te begeleiden. Ik zit de wekelijkse bestuursvergaderingen voor en ben aanwezig tijdens de vergaderingen met andere partijen van de VU zoals het faculteitsbestuur of de universitaire studentenraad. Het is mijn taak om tijdens officiële gelegenheden de hele vereniging te vertegenwoordigen.

Iris Feije

Secretaris Bestuur 13

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor het bijhouden van de post en de mail, en de correspondentie die hierbij komt kijken. Daarnaast is het mijn taak om te notuleren tijdens vergaderingen en de notulen van de Algemene Ledenvergadering te verwerken. Een belangrijke taak is verder het up to date houden van het ledenbestand en de mailinglijsten. Denk vooral aan het verwerken van nieuwe leden of het verwijderen van de oud-leden, zodat de mailtjes naar de juiste mensen verstuurd worden.

Laura Hos

Penningmeester Bestuur 13

Als penningmeester houd ik sinds januari 2020 alle financiële zaken binnen de vereniging op orde. Dat betekent dat ik aan het begin van het jaar een begroting op stel en dat ik de rest van het jaar bezig ben om te zorgen dat men zich daar zo goed mogelijk aan houdt. Daarbij is het heel belangrijk dat alle in- en uitgaven netjes bijgehouden worden in een boekhouding waar alle bonnen, facturen, incasso’s en afschriften in terug te vinden zijn

Lodewijk Onstein

Commissaris interne betrekkingen en introductie Bestuur 13

Als Commissaris interne betrekkingen en introductie ben ik, zoals de naam al zegt, verantwoordelijk voor de gehele introductieperiode voor onze studie. Daarnaast zorg ik voor een goede communicatie met de sectie en ben ik verantwoordelijk voor de ledenkamer.    

Tristan Verbeek

Commissaris externe betrekkingen en carrière Bestuur 13

Als Commissaris Extern ben ik verantwoordelijk voor het creëren van een toekomstperspectief voor de SBI’ers. ik ben het gezicht van Subliem naar bedrijven toe. Samen met de Commissie Externe Betrekkingen (CEB) zorg ik ervoor dat Subliem genoeg sponsorgeld binnen krijgt. Hierbij bied ik bedrijven de gelegenheid om in contact te komen met onze studenten, en vice versa. Dit wordt gedaan middels diverse evenementen, waaronder het grootste evenement dat door Subliem in het leven is geroepen: de Innovation Career Day (ICD).